Wednesday, April 6, 2011

jejaka idaman malaya!

hari nie aku nak bagi tau gadis2 kat malaysia bahawa aku nak promote geng2 aku yang kacak dan bergaya! meh kita kenal2 dengan geng2 aku yang berjiwa besar,baek punya dan diorg nie semua rakyat malaysia...xpayah nak cari2 yg luar...

nie mofasad! dia ada lah blogger handalan!! seorg yg happy go lucky...berasal dari sg besar!! so aku anggap dia berhati besar!! sgt hebat dalam mengunakan kamera dslr..kalau nak kenal dgn mosad ini try lah cari blog yer MOFASAD.










jebat ilham a.k.a jebat maskulin. so cool.hehe kadang2 cool dia leh nampak sgt maskulin.cas2 laki sejati dan hero malaya. penyokong tegar red mania! stdy di uitm.puas aku suruh masuk pencarian lelaki maskulin.se cool mana pun tetap tegar dan giler! 








hazim judan! seorg pelakon..sedang berjinak2 dalam dunia lakonan and dunia media massa,penuntut sebuah university (uniten)orang yer comel2 jer...sgt carring and always bergaya ala2 nak g clubing! suka number 9 (sombilan).penyokong tegar milanmalaysia tp dia ckp dia lebih tegar kpd MALAYSIA!!! baek hati  dan suka senyum kambing! comel lah 2??? lagi satu seorg blogger gak dia nie..






nie legend tau..haha. 2 time legend..cnt say some much about him..yg pasti dia sgt famous..pemalu org yer..semua pic dia tutp muka..bukan dia xder gigi ek! tinggi lampai org yer.putih dan sasa!!! nak berkenalan kena lah tanya owner badan ek!!








tengku chan.nama pun cam keturunan raja2 mix chinese kowt..fasih berbahasa arab! amat hebat dalam pengunaan software editting. penah menjadi perhatian ramai kerana hasil kerja editting tengku chan nie sgt hebat.berasal dari nun jauh pantai timur,tapi dgr2 cerita dia nie stdnt UITM shah alam.







shah amirul seorg blogger yg kian meningkat.skill di powerfull in cooking,dslr, handy-cam,and blogging.mamat nie salah sorg tok guru aku dalam dunia maya.alot thing yang aku dapat.shah ni permain futsal.siap ada team. aku pandang dia sebesar gegarsi merah.coz dia seorang yg mempunyai harap yang besar. alway on top of life..cam selangor tengah ada kat kedudukan atas N0 1.








shafiq rahim a.k.a naim..mamat nie berdiri atas nama hijau kuning.kadang2 org pening tgk dia sebab ingt kan dia player malaysia.bergiat aktivi dalam dunia sukan.bola salah satu sukan diminati.pemalu org yer..juga seorang penguna DSLR.









remi owh remi.kalau nak cerita pasal dia nie x akan abis.yakin teguh dgn negeri jelapang padi. penuntut ilmu itam di polteknik shah alam.masih muda.suka kan muzik dan gemar menyanyi.sore pun tiptop..nakal!tp bergaya dgn jaket serta topi.




are where nama yer .seorg perminat hindustan.dejay haram kat fb.warna kegemaran merah putih.tokey dvd hindustan ..asset paling mahal adalah rambut huhu.menetap di shah alam...










setakat nie jelah hero2 utk minggu nie.nantikan next hero yang akan aku perkenalkan kat dunia maya..if korg suka mana2 hero leh lah drop comment ek! -negeri2 lain tggu yer aku cari pic korg bagi market sikit. top 5 hujung bulan nanti aku bagi tau...(negeri yang poco2 diharamkan x leh join..harap maklum)

p/s: sorry if korg lepas nie jd star and hot!

4 comments:

  1. jelez lah 2..pak jabir mesti jelez dengan awak...

    ReplyDelete
  2. aiipp yg no 6 tuh saya punya yee? haha :'p

    ReplyDelete